Dezvoltatori

ReactiveExtensions pentru sisteme bazate pe evenimente

ReactiveExtensions pentru sisteme bazate pe evenimente

Utilizatorii se așteaptă să vadă informații în timp ce se intamplă. Vor ca atunci când comandă un produs pe un site de e-commerce să vadă imediat confirmarea comenzii. Atunci, când caută informații într-o aplicație, textbox-ul să le ofere sugestii de căutare în timp real. In acest articol, vom discuta despre o procesarea fluxului de evenimente(…)

David Chappell despre Xamarin

David Chappell despre Xamarin

David ne explică pe blogul său, unde se încadrează Xamarin în lumea dezvoltatorilor de aplicații mobile. Pe scurt, Xamarin încercă să aducă tot ce e mai bun din modelul web și modelele native, cu alte cuvinte dezvolți C# și publici pentru principalele platforme mobile (Android, iOS și Windows). Detalii la http://davidchappellopinari.blogspot.ro/2014/02/a-perspective-on-xamarin.html

DKMT Triangle ecaHack – Timisoara Edition 2013

O idee de petrecere a timpului in acest weekend (30 Noiembrie), in Timisoara. Prezentare eveniment din anuntul organizatorilor (printre care se numara si RONUA Timisoara, e un community event reunind multe din comunitatile locale): We invite all the hacks enthusiasts (UX/UI , DESIGNERS, DEVELOPERS, OPEN MINDED PEOPLE) to participate to the last series of ecaHacks(…)

Windows Phone Week

Ce este asta, sa folosim materialul de pe site de organizare https://wpcommunityweek.eventday.com/ “Windows Phone Week is a series of events created for the developer community by Windows Phone Developer MVPs. The events are in nine countries, encouraging developers from around the world to explore app and gaming development. Each event has a unique agenda, format and registration process(…)

Tutoriale Windows Azure

Bine v-am găsit pe Ente.ro! Numele meu este Iulian Atănăsoae, cei mai mulți mă cunoașteți din articolul ăsta: http://www.ente.ro/2013/06/20/17-ani-doua-aplicatii-in-windows-store-and-counting/ În primul meu articol de pe Ente, mă voi lăuda cu 3 tutoriale despre Windows Azure pe care le-am realizat în ultima vreme. Ele sunt destinate celor care nu au experiență cu platforma Azure, dar pot(…)

Load Test using Azure

“Într-o lume perfectă m-aș aștepta să pot rula un load test sau un stres test folosind un furnizor de cloud fără să fiu obligat să modific o linie de cod din testele mele.” În cadrul acestui articol o să descoperim cum putem să facem acest lucru folosind un nou serviciu de cloud. Cum o persoană(…)

Load More