Event in a box

Vrei să ții o prezentare, să faci un demo unui client, sau unor colegi, sau vrei să îți convingi managerii, sau vrei să predai un curs la facultate, sau unul pe bani, sau pro bono în comunitate?

Ești în locul unde trebuie!

Mai jos vei găsi prezentări și demo-uri sau referințe către ele pentru mai multe tehnologii, pentru diferite audiențe și pentru orice durată (de la o oră la trei zile).

eventinaboxWindows Azure

Tot ce este nevoie pentru a prezenta Windows Azure se găsește în Windows Azure Training Kit la http://www.windowsazure.com/en-us/develop/net/other-resources/training-kit/. URL-ul ăsta sugerează că este exclusiv pentru dezvoltatori, mai precis pentru cei care știu .net, ceea ce este fals. Veți găsi acolo și conținut pentru PHP, Node, Android, iOS, Linux etc:

1 h – pentru prezentări de cca o oră alegeți următoarele din kit, in funcție de audiență (nivel de dificultate 100 – introductiv):

 • Windows Azure Overview
 • Windows Azure Overview for IT Professionals

1 zi – pentru evenimente de o zi, alegeți una din cele 3 agende (nivel 200 – începători la 300 – intermediari):

 • DevCamp, pentru dezvoltatori și exclusiv pentru Windows Azure
 • Devices & Services, pentru dezvoltare de servciii de backend pentru aplicații mobile (Windows 8, Windows Phone, iOS, Android)
 • ITPro event, pentru sysadmini

3 zile – pentru cursuri în care vreți să treceți prin cât mai multe detalii (nivel 200 – începători la 300 – intermediari):

 • Foundation Training

watk

Altele:

eventinaboxPrivate cloud… stay tuned

eventinaboxother stuff… stay tuned

One Comment

 1. shari
  Aug 23, 2014 @ 05:28:20

  Want woman and with English translation

  Reply

Leave a Reply

*