Startupuri

DKMT Triangle ecaHack – Timisoara Edition 2013

O idee de petrecere a timpului in acest weekend (30 Noiembrie), in Timisoara. Prezentare eveniment din anuntul organizatorilor (printre care se numara si RONUA Timisoara, e un community event reunind multe din comunitatile locale): We invite all the hacks enthusiasts (UX/UI , DESIGNERS, DEVELOPERS, OPEN MINDED PEOPLE) to participate to the last series of ecaHacks(…)

When did you last check your health? HChecked

Anual, competiția Microsoft, Imagine Cup aduce în atenția publicului idei ale unor studenți pasionați nu numai de tehnologie, ci și de alte domenii. Anul acesta la finala natională a fost desemnat câștigător duetul tehnologie-medicină și astfel, la finala mondială de la Sankt Petersburg, România va fi reprezentată de echipa MedScientists cu proiectul HChecked – platformă(…)

Înscrie-ți startupul în BizSpark

Înscrie-ți startupul în BizSpark

Software, cloud, vizibilitate. Asta primești. Timp de trei ani. Gratuit. Fără obligații. Chiar dacă acum dezvolți LAMP, iOS, Android sau orice alte chestii non-MS. Condiții: să dezvolți software, să fii în primii 5 ani de activitate și să ai venituri sub 1 milion de dolari pe an. Detalii și înscrieri la http://bizspark.com. Dacă te încurci(…)